Certifiering av:

  1. Frisörsalonger
  2. Utbildade frisörer
  3. Frisörskolor
  4. Produkt importörer / tillverkare / försäljare
  5. Kunder (professionell kosmetika)

Förmåner, när ni samarbetar med Grön Salong - omfattande miljöcertifieringar, finns till högra. Kontakt oss för mer information.

Vi kan vara så kreativa som traditionell salong.
I.E.P.
Det är en förmån att få vara entreprenör just här just nu i detta fantastiska yrke som nu är på väg in i en grön epok.
Lena Janlöv - Frisörskollärere
Genom Grön Salongs arbete kan vi tillsammans påverka hela frisörbranschen till det bättre. Vilket känns enormt betydelsefullt.
Carro Bark - Ekofrisör
Ju fler gröna ekologiska salonger som samlas under samma emblem, desto större uppmärksamhet får vi, och desto mer påverkar vi folks medvetande.
Jens Hallberg - Naturfrisören
Grön Salongs säkerställer att jag får en bättre arbetsmiljö, att mina kunder får en kvalitetsstämpel som tydliggör hur jag arbetar.
Fatma Tuncer - ekofrisör
Grön Salong är att skapa en hälsosam arbetsmiljö för frisörer, hälsosammare behandlingar för kunderna och att anpassa hela salongens verksamhet så att vår miljö belastas så lite som möjligt men ändå kunna vara kreativa och framgångsrika i yrket.
Lena Janlöv - Grön Salong ägare
Utan Grön Salong kunne jag inte stanna kvar i branschen. Trots sjukskrivning kan jag nu forsätta i mitt drömyrke och jag har kunnat fortsätta ha anställda och elever.
Inger Karlsson
Jag i min tur känner mig trygg med att slippa sitta och leta information på internet halva nätterna, och axla det ansvaret att tro och tycka en massa helt på egen hand. Jag litar på Grön Salongs bedömning.
Naturfrisören - Grön Frisör
Kunderna kan genom Grön Salongs certifiering känna sig trygga med att inte exponeras med skadliga änmen på salongerna.
Jessica Karlsson - Ekofrisör
Vi behöver ej välja bort något / någon behandling, som dagens kunder kräver idag (som ekofrisörer får göra).
E. Karlsson
"...är så glad att få chansen att ge mig in i en grön salong. Det är dags att vår bransch tar ett steg i rätt riktning."
Elin Åkesson - Frisör
Vi har möjlighet att göra alla typer av behandlingar. Det finns redan alla typer av styling och det ständigt tillverkas nya.
Erika Karlsson - Grön Frisör
Jag kan kontinuerligt rådgöra med Grön Salongs representanter kring produkter, miljö, hälsa och kemi.
Ekofrisör Fatma Tuncer

Förmåner

Grön Salong - omfattande miljöcertifieringar är en märkning av salonger, skolor, frisörer och professionella kosmetiska produkter, - och som vågar bli kontrollerad av en oberoende non-profit institution / myndighet.

Eko - ingen garanti
Alla frisörer kan kalla sig för ekologisk frisör eller miljövänlig frisör. I dessa salonger finns det inga officiella kontroller av produkter eller behandlingar, ingen garanti för att inte komma i kontakt med de mest skadliga ämnena och inga forskningsbaserade underlag för val av produkter.

Se fördelarna för skolor, salonger, utbildade frisörer och produktföretag -  till högra.

NY CERTIFIERING TILL TRADITIONELLA FRISÖRER

  • Grön Salong - på gång  för dig som vill prova det nya arbetssättet utan att ändra hårfärgprodukt. Det tar några månader för en traditionell salong att omställa till Grön Salong - omfattande miljöcertifierad på grund av att det tar tid att byta hårfärgsystem. Därför har vi denna nya certifiering, som syftar till traditionella frisörer.
  • Grön Salong - omfattande miljöcertifierad - alla krav överhålls från dag ett.
Johan Galster | Thorsager 4, Hedehusene - Danmark | Tel:: 26300648 | johan@galster.dk